Известие

Collapse
No announcement yet.

спукано предно стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
    и на мен същото ми се случи тази сутрин пукнатината ми прилича на такава от въздушна пушка - много малка и с кръгъл диаметър , а от там се е нацепило настрани . Имал съм от камъче , изхвръкнало с голяма скорост изпод гумите на камион и знам как изглежда .

Предлагат ми оригинално втора употреба за 70лв . Какво мислите по-добре такова ли да си сложа отколкото турските или застрахователите ще искат да е ново от Кобра/Мустанг/... , че не знам как се процедира в такива случеи (имам каско)
    Слагай ново
    За какво ти е някое старо и надрано стъкло?
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Comment

Смених стъклото в Кобра с ново, европейско, тонирано зелено с зелен сенник. Много съм доволен. Изобщо не изглежда така, както си го представях. Може и да си въобразявам, ама сега виждам доста по-добре от преди. Не ми излезе евтино, но се надявам застрахователите да го изплатят напълно. Така обещаха, ама докато не видя парата няма да повярвам
      Alfa Romeo 146 Т.S. 1.4L 103hp '99

Comment

колко солено ти излезе колега. Аз преди две седмици смених моето в Кобра в Пловдив и ми излезна 155 лв. ама незнам дали е Турско.
        sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Някой знае ли надрано от чистачка дали и как се маха.
          0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
            Някой знае ли надрано от чистачка дали и как се маха.
            Питай колегата INTEGRALE. Някъде бях чел, че може да се полира, но не съм пробвал

Comment

Първоначално публикувано от robkobg Покажи съобщение
              Питай колегата INTEGRALE. Някъде бях чел, че може да се полира, но не съм пробвал
              Благодаря колега.Някой друг нещо да знае по вьпроса?
              0888515205

Comment

Първоначално публикувано от junior Покажи съобщение
                колко солено ти излезе колега. Аз преди две седмици смених моето в Кобра в Пловдив и ми излезна 155 лв. ама незнам дали е Турско.
                237лв. с монтажа, лайсната и прехвърляне на лепенките.
                Alfa Romeo 146 Т.S. 1.4L 103hp '99

Comment

На мен за тази лайсна ми зеха та с лайсната ми излена 165лв. За лайсната бях забравил, че я сменяха. Ама моето щом е толкова евтино със сигурност ще е Турско. Щото твоето е със 60лв отгоре.
                  sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Working...
                  X